Een website laten maken door Jouw Internet Mannetje

Wanneer je recentelijk bent gestart met ondernemen, maar ook wanneer je al jaren ondernemer bent, wil je een professionele website voor je onderneming.

Een WordPress website laten maken door Jouw Internet Mannetje is een goede keuze, want ik kan je daar goed bij op weg helpen! Wanneer je onderneming bijvoorbeeld nog geen website heeft of je een oude website een opfrisbeurt wilt geven, help ik je graag! Samen zorgen we er dan voor dat we meer verkeer naar je nieuwe website trekken en uiteindelijk zorgt dat er meer klanten binnenkomen.

Jouw Internet Mannetje zorgt ervoor dat je binnen een week een nieuwe website online hebt, dus je nieuwe website kan binnen no-time online staan! Hierdoor zet jij jouw onderneming goed op de kaart!

Bekijk items uit mijn

Portfolio

Benieuwd naar hoe dit er in het echt uit ziet? In deze portfolio items kan je zien hoe ik dit voor andere klanten heb aangepakt!

Wordpress website laten maken

De beste oplossing voor een professionele MKB website

Ik bouw jouw website in WordPress, een van de meest gebruikte CMS’en ter wereld. Met WordPress zijn alle vormen van websites mogelijk, variërend van webshops tot aan een leadgenerator. Vaak valt bestaande software ook te koppen aan WordPress websites, waardoor er enorm veel nieuwe mogelijkheden komen om je website zo goed mogelijk in te richten.

Hoe veilig is een WordPress website?

Er doen zich vaak verhalen de rondte over dat WordPress niet helemaal veilig is. Logisch, want je hoort vaak negatieve verhalen over hacks die bij WordPress websites voorkomen. Dit gebeurt vaak bij achterstallig onderhoud, maar daarnaast spelen nog een aantal elementen een rol. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hosting en een goede WordPress Security.

Mijn ervaring is dat de combinatie van een goede hosting partij, regelmatig updates uitvoeren aan je website en een goede ingebouwde beveiliging, alles is wat je nodig hebt om een veilige WordPress website draaiende te houden.

Een nieuwe website helpt jou je bedrijf digitaal op voorsprong te zetten!

Bureau van Jouw Internet Mannetje

Wil jij een goedkope website laten maken?

Er zijn tegenwoordig online allemaal soorten en maten websites te verkrijgen. Deze variëren van enorm duur tot aan goedkoop. Maar wat is goedkoop? Mijn advies: wanneer je een professionele website laten bouwen is goedkoop altijd duurkoop!

Je kan natuurlijk er ook voor kiezen om een eigen website te bouwen. Er zijn talloze tools online beschikbaar waar jij je eigen landings pagina s mee kan maken. Echter spelen er een veel meer elementen een belangrijke rol wanneer je besluit zelf een website te maken. Daarom adviseer ik altijd om jouw nieuwe website door een specialist te laten maken.

Wanneer je op zoek bent naar een goed prijs-kwaliteit verhouding, dan ben je bij Jouw Internet Mannetje aan het juiste adres. Ik ben niet de goedkoopste websitemaker in de markt, maar bij mij krijg je enorm veel waar voor je geld! En mocht je tegen problemen aanlopen met je website, dan staat Jouw Internet Mannetje altijd voor je klaar!

Kortom: Ben je op zoek naar een goedkope website? Overweeg dan niet alleen het prijskaartje, maar kijk naar wat je voor die prijs terugkrijgt! Daar heeft jouw bedrijf en uiteindelijk jouw nieuwe website veel meer aan!

Waarom je een website wilt laten maken door Jouw Internet Mannetje

Wanneer je de samenwerking met mij aangaat, ben je verzekerd van een aantal dingen, namelijk:

 • Je bent binnen een week online
 • Je website is meetbaar in Google Analytics
 • Alle websites zijn responsive en schalen goed mee op andere apparaten
 • Je bent lokaal zichtbaar voor je doelgroep

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Het kan binnen een dag geregeld zijn!

Website Offerte Aanvragen

Wanneer je een aanvraag doet, wil ik deze altijd eerst met je om tafel. Zo kan ik je wensen zo goed mogelijk in kaart brengen!

Een vrijblijvend voorstel

Daarna stuur ik je een vrijblijvend voorstel. Hierin specificeer ik de werkzaamheden welke ik ga uitvoeren.

Akkoord? Dan ga ik aan de slag!

Wanneer je akkoord gaat met het prijsvoorstel, ga ik de werkzaamheden voor in inplannen en uitvoeren!

  Privacy voorkeuren

  Wanneer je mijn website bezoekt, kan ik mogelijk informatie opslaan door het gebruiken van cookies. Hier kan je je privacy voorkeuren aanpassen. Wanneer je je voorkeuren aanpast, kan dat van impact zijn op je gebruikerservaring op de site. 

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Mijn website gebruikt cookies, ga je hiermee akkoord?