De vindbaarheid van je website via Google verhogen

Wanneer je je website door mij laten maken, weet je zeker dat je website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines door een SEO specialist en ga je zowel lokaal als nationaal beter worden gevonden door je doelgroep.

Veel ondernemers realiseren zich niet hoe belangrijk SEO is bij een WordPress website laten maken. het zorgt er namelijk niet alleen voor dat je beter kan worden gevonden, maar het zorgt er ook voor dat mogelijke klanten je website beter kunnen vinden.

Bekijk items uit mijn

Portfolio

Benieuwd naar hoe dit er in het echt uit ziet? In deze portfolio items kan je zien hoe ik dit voor andere klanten heb aangepakt!

Een website laten maken die hoog scoort in Google

Er zijn een aantal factoren die Google hanteert voor een goede vindbaarheid, het verbeteren van je vindbaarheid in een zoekmachine wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie genoemd. Wil je en WordPress website laten maken die goed kan worden gevonden in zoekmachines? Dan ben je bij Jouw Internet Mannetje aan het juiste adres!

Hoe werkt SEO?

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en heeft vooral te maken met de vindbaarheid van je website. Het gaat hierbij om organische zoekresultaten van Google die door het algoritme van Google op een aantal onderdelen wordt beoordeeld. Deze punten bestaan uit drie hoofdonderdelen, namelijk:

 • Content

Het om een juiste manier schrijven van je website content, het gebruiken van relevante keywords, het optimaliseren van titels en beschrijvingen en nog veel meer elementen die met content te maken hebben.

 • Techniek

Voor het technische gedeelte van je website is bijvoorbeeld sitespeed een belangrijk optimalisatiepunt. Hiervoor kan je de website code optimaliseren, je afbeeldingen zo klein mogelijk maken en ervoor zorgen dat Google je website goed kan crawlen. Natuurlijk komen er nog veel meer elementen bij kijken, welke ik je graag eens uitleg tijdens een kop koffie!

 • Authoriteit

Het aantal backlinks naar je website is de derde belangrijke factor welke bij SEO een rol speelt. Hierin gaat het letterlijk een linkjes op een andere website, die naar jouw website verwijzen.

Wordt beter gevonden en haal meer leads binnen door zoekmachine optimalisatie!

Bureau van Jouw Internet Mannetje

Lokale SEO

Lokale zoekmachine optimalisatie is enorm belangrijk voor je onderneming. Het verschilt echter van “normale” SEO en is meer gericht op een bepaalde plek of gebied. Om je lokale SEO te verbeteren kan ik een aantal onderdelen voor je optimaliseren, namelijk:

 • Een Google Mijn Bedrijf vermelding aanmaken
 • Content optimalisatie voor je website
 • Het koppelen van Google Search Console aan je website
 • Het plaatsen van structured data op je website

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Het kan binnen een dag geregeld zijn!

SEO Offerte Aanvragen

Wanneer je een aanvraag doet, wil ik deze altijd eerst met je om tafel. Zo kan ik je wensen zo goed mogelijk in kaart brengen!

Een vrijblijvend voorstel

Daarna stuur ik je een vrijblijvend voorstel. Hierin specificeer ik de werkzaamheden welke ik ga uitvoeren.

Akkoord? Dan ga ik aan de slag!

Wanneer je akkoord gaat met het prijsvoorstel, ga ik de werkzaamheden voor in inplannen en uitvoeren!

  Privacy voorkeuren

  Wanneer je mijn website bezoekt, kan ik mogelijk informatie opslaan door het gebruiken van cookies. Hier kan je je privacy voorkeuren aanpassen. Wanneer je je voorkeuren aanpast, kan dat van impact zijn op je gebruikerservaring op de site. 

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Mijn website gebruikt cookies, ga je hiermee akkoord?