Maak jezelf vindbaar door zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een onmisbaar van online marketing. Het stelt je als ondernemer in staat om meer verkeer naar jouw website te krijgen, jouw doelgroep beter te bereiken en jouw producten beter te promoten. De meest populaire tool hiervoor is Google Ads (voorheen Google Adwords).

Met SEA (Search Engine Advertising/De advertenties boven de organische zoekresultaten) kun je heel gericht adverteren in zoekmachines. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld met display advertenties te adverteren. Die twee soorten ads gaan goed samen, je bent immers in alle stappen van de klantreis zichtbaar voor je doelgroep!

Om een voorbeeld te noemen, met display ads kan je buiten de zoekmachine de behoefte naar je product opwekken en vervolgens de behoefte met zoekmachine advertenties opvangen.

Bekijk items uit mijn

Portfolio

Benieuwd naar hoe dit er in het echt uit ziet? In deze portfolio items kan je zien hoe ik dit voor andere klanten heb aangepakt!

De grootste voordelen van zoekmachine adverteren

Met Zoekmachine Adverteren kan je enorm veel impact maken op een korte termijn. Door het maken van goede campagnes, heb je de mogelijkheid om je bedrijf een digitale boost te geven. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan zoekmachine adverteren, namelijk:

 • Uit onderzoek is gebleken dat verkeer wat binnenkomt via SEA 50% meer kans heeft om te converteren op je website.
 • Met SEA kan je snel relevante bezoekers naar je website trekken. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie, kan je met SEA meteen bovenaan staan in de zoekresultaten, wat een hoop werk, tijd en moeite scheelt.
 • Je kan de doelgroep enorm ver specificeren, waardoor je je advertenties alleen aan relevante zoekenden kan laten zien Als je je doelgroep duidelijk in kaart hebt en je advertenties hier goed op afstemt, kan je met zekerheid zeggen dat zij een relevante actie op je website gaan uitvoeren.

Deze vragen spoken vaak door het hoofd van ondernemers. Ik bied jouw onderneming een middenweg. Bij mij krijg je een website die doet wat het moet doen tegen een relatief lage prijs, maar welke niet onder doet voor een website van een groter internetbureau. Jouw Internet Mannetje zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Ik maak namelijk jouw website zowel geschikt voor mobiel als voor desktop! Hierdoor kun jij shinen met een nieuwe mobile-friendly website, data gaan verzamelen over je doelgroep en conversies gaan meten. Zo geef ik jouw bedrijf een digitale boost.

Search engine advertising helpt jou je bedrijf digitaal op voorsprong te zetten!

Bureau van Jouw Internet Mannetje

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Samen met jouw bedrijf bepalen we trefwoorden waarop jouw doelgroep en potentiële klanten actief is in de zoekmachine. Wanneer iemand die woorden intikt in de zoekmachine, krijgt iemand jouw advertentie te zien tussen de betaalde zoekresultaten. Je betaalt pas een klein bedrag (de kosten per click) wanneer iemand op je advertentie klikt en naar jouw website toe gaat. Daar kan je zelf een limiet aan vast maken, waardoor je nooit te veel voor online adverteren gaat betalen.

Jouw Internet Mannetje zorgt ervoor dat alle resultaten meetbaar zijn. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan hoeveel mensen er via betaalde zoekresulaten op je website zijn gekomen, wat de campagne heeft opgeleverd en hoeveel contactaanvragen er door de campagne zijn binnengehaald.

Wat kost zoekmachine adverteren

De voornaamste reden dat Google Ads zo populair is, is vanwege het feit dat je zelf kan bepalen hoeveel geld je maandelijks wilt gaan uitgeven. Je kan zelf de grens instellen wat je maximaal voor 1 klik wilt gaan betalen en wanneer je dagelijkse budget wordt overschreden, gaan de advertenties automatisch uit! Hierdoor kunnen de kosten nooit verder oplopen dan het budget wat jij voor Google Ads hebt vrijgemaakt.

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Het kan binnen een dag geregeld zijn!

SEA Offerte Aanvragen

Wanneer je een aanvraag doet, wil ik deze altijd eerst met je om tafel. Zo kan ik je wensen zo goed mogelijk in kaart brengen!

Een vrijblijvend voorstel

Daarna stuur ik je een vrijblijvend voorstel. Hierin specificeer ik de werkzaamheden welke ik ga uitvoeren.

Akkoord? Dan ga ik aan de slag!

Wanneer je akkoord gaat met het prijsvoorstel, ga ik de werkzaamheden voor in inplannen en uitvoeren!

  Privacy voorkeuren

  Wanneer je mijn website bezoekt, kan ik mogelijk informatie opslaan door het gebruiken van cookies. Hier kan je je privacy voorkeuren aanpassen. Wanneer je je voorkeuren aanpast, kan dat van impact zijn op je gebruikerservaring op de site. 

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Mijn website gebruikt cookies, ga je hiermee akkoord?