Mijn visie op

de digitale transformatie

Het internet mag tegenwoordig niet meer als middel ontbreken, maar het moet nog veel beter worden ingezet. Bij mij krijgen ondernemers wie op kleine schaal opereren een kans om ook een digitale transformatie te maken. Wanneer je met mij samenwerkt, ben jij:

01. Binnen een week online

02. Goed vindbaar in zoekmachines

03. Meetbaar in Google Analytics

Digitale transformatie

Niet alle ondernemers hebben budget voor een groot internetbureau.

Ga ik naar een groot internetbureau en duizenden euro’s aan een website spenderen? Of ga ik zelf aan de slag om iets in elkaar te zetten? En wordt mijn website eigenlijk al goed weergegeven op smartphones? 

Deze vragen spoken vaak door het hoofd van ondernemers. Ik bied jouw onderneming een middenweg. Bij mij krijg je een website die doet wat het moet doen tegen een relatief lage prijs, maar welke niet onder doet voor een website van een groter internetbureau. Jouw Internet Mannetje zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Ik maak namelijk jouw website zowel geschikt voor mobiel als voor desktop! Hierdoor kun jij shinen met een nieuwe mobile-friendly website, data gaan verzamelen over je doelgroep en conversies gaan meten. Zo geef ik jouw bedrijf een digitale boost.

Ondernemers kunnen
niet meer zonder

De wereld van digitale marketing is continue in beweging. Een professionele website dient niet alleen een mooie uitstraling te hebben maar hij moet ook praktisch en conversiegericht gemaakt worden. Jouw internet mannetje heeft de expertise om een nieuwe website te maken die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Je nieuwe digitale
beste vriend

Hoe onderscheid je jezelf in de online wereld van andere ondernemers? Een goede website is niet alles, maar zeker een goed begin! Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op en laten we samen sparren over hoe we jouw bedrijf online kunnen laten groeien. En ohja, ik drink mijn koffie zwart.

Deze services heb ik voor je in de aanbieding

Your Name *

Your Email *

Ik help ook graag jouw onderneming!

Neem contact op

Je vindt mij in:
Het Friese Dokkum en Enschede

Tel: (06) 24 43 83 89
E-mail: hallo@jouwinternetmannetje.nl

K.v.K. 73323179
Btw NL002331869B75
Algemene voorwaarden

All Rights Reserved ® Jouw Internet Mannetje 2020

  Privacy voorkeuren

  Wanneer je mijn website bezoekt, kan ik mogelijk informatie opslaan door het gebruiken van cookies. Hier kan je je privacy voorkeuren aanpassen. Wanneer je je voorkeuren aanpast, kan dat van impact zijn op je gebruikerservaring op de site. 

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Mijn website gebruikt cookies, ga je hiermee akkoord?